Cykelbruket är en cykelverkstad för återbruk, lagning samt försäljning av cyklar, reservdelar och tillbehör för privatpersoner.

Vi är ett företag lokaliserad i gamla Mejeriet på Orust, som säljer begagnade cykeldelar. Vi utför även service och reparerar samt renoverar cyklar. Här på sidan säljer vi i första hand begagnade delar men ibland även färdiga cyklar och renoveringsobjekt.

Det finns många anledningar både till att renovera gamla cyklar och till att köpa en ny begagnad cykel. Oavsett om köpet görs av prisskäl, återbruksskäl eller kanske växande barn är det viktigt att köpa din nygamla cykel av och att renovera din existerande cykel hos en kunnig cykelhandlare. Med rätt kunskap kan den äldre cykeln få nytt liv samtidigt som du är snäll både mot miljön och plånboken.


SERVICE, REPARATIONER OCH RENOVERINGAR

Vi kör hem till dig på Orust för att utföra service och lättare reparationer på plats. Större reparationer och renoveringar utförs i vår verkstad på Mejeriet.

KÖP LÖSA DELAR


Följ länken nedan
för att få information om vilka delar vi har, sen kontaktar du oss med information om vad du behöver så återkommer vi till dig.

KONTAKT, FRAKT & BETALNING

Vi skickar delarna med posten eller Schenker.

Självklart kan du returnera varor du inte är nöjd med.